Öne Çıkan Yayın

Recep İvedikle Coştum...!!! Mandal Takma Cezalı

TIKLA ABONE OL !!!

19 Mayıs 2013 Pazar

Anomaly 2 [RELOADED] | - FULL - Zamunda Torrent - İndir




Anomaly 2 [RELOADED] | - FULL - Zamunda Torrent - İndir - Torrent Download

 Torrent
 ISO
 PC
 RELOADED
 Mevcut
2.47 GB


                                                                       






Bir WarCraft modu olarak yaratılan Tower Defence oyun türünü bilmem hiç duydunuz mu veya denediniz mi ama şu bir gerçek ki; dünya üzerindeki en sürükleyici ve bağımlılık yapıcı şeylerden biri kendisi (evet, hala Plants vs. Zombies oynuyorum). Öyle ki, en basitinden flash ile tasarlanmış herhangi bir tower defence oyununa başlayınca bile dakikalarımı hatta bazen saatlerimi çaldığı olmuştur. Bina inşa et, akını durdur, bina inşa et, akını durdur... Bu böyle gider durur. Yazıya böyle bir giriş yapınca da, az çok anlamışsınızdır oyunumuzun neye benzediğini fakat bu sefer durum biraz farklı. Üstelik artık defans yapmayı bitirdik, saldırıya geçiyoruz!

Şimdi saldırı zamanı!

Pek de komplike olmayan, klişelerle dolu bir senaryoyla karşı karşıyayız öncelikle. Her zamanki gibi (!) dünya yine bir uzaylı işgali altındadır. Tarih 2018 yılını göstermektedir ve büyük metropoller de yıkılmanın eşiğindedir. Sürekli azalan nüfus oranı bir yana, şehirler de harap olmuştur. Pek de dostça bir yaklaşım göstermeyen uzaylılar şehirlere savunma hatları, kuleleri kurmuşlardır. Her ne kadar “gelecek zaman, düşman uzaylılar ve dünyayı kurtarma parodisi” gibi üçlü bir klişeyle karşı karşıya olsak da senaryo işleyiş bakımından pek sıkmıyor ve iyi ilerliyor. Görevlerimizi Bağdat ve Tokyo olmak üzere iki farklı şehirde gerçekleştiriyoruz.
Oyuna ilk olarak Bağdat senaryosuyla başlıyoruz ve “tutorial” tarzında bir görev yaparak A2’yi çözüyoruz. Zaten oyunu kavraması yeterince kolay, zor olan ise hızlı karar alıp yerinde hamleleri yapabilmek. Yazının hemen başında bahsettiğim “saldırı” durumuna da geçeyim bu arada. AWE’de savunma değil de sürekli bir ilerleyiş halindeyiz. Yani oynadığınız tower defence oyunlarındaki üstünüze gelen akınları hatırlayın, artık o “akın” siz oluyorsunuz. Görevlerin başında size kısa bir brifing raporu veriliyor. Ardından haritada gideceğiniz yolun rotasını çizmeniz gerekiyor ki bu rota epey önemli.
Hem en kısa, hem de en güvenli yerleri seçmeniz gerekecek. Tabii, sabit bir şekilde de ilerlemiyor. Yolda ilerlerken aniden düşen bir gök cismi planlarınızı alt üst edebiliyor. Bu noktada hızlı karar verip, hemen yönünüzü değiştirmeniz gerekiyor. Aksi takdirde tüm birimleriniz yok olabiliyor. Oyunda bir komutanı yönetiyoruz, teknik olarak da araçlarımıza onunla yön veriyoruz. Bu komutan Crysis’deki nano-suit benzeri bir combat suit’e sahip ayrıca. Farklı yetenekleri bulunuyor. Örneğin; zırhı azalmakta olan araçlarınızı tamir edebiliyorsunuz. Yine tower defence oyunlarından aşina olacağınız birim satın alma ve upgrade etme gibi özellikler AWE’de de bulunuyor. Her aracın farklı özellikleri, saldırı ve savunma puanları bulunuyor. Kazandığınız parayla yenilerini satın alıp, üstlerinde geliştirmeler yapabiliyorsunuz.

Nerede çoklu oyuncu seçenekleri?

Oynanabilirlik olarak epey başarılı bulduğum A2’de iki farklı oyun modu daha bulunuyor ama maalesef çoklu oyuncu seçeneği yok; en büyük eksikliği de bu zaten. Bir tarafın savunmada, bir tarafın da saldırıda bulunacağı bir multiplayer mod epey eğlenceli olurdu çünkü. Gerçi tek kişilik senaryolar sizi zaten yeterince başında tutuyor ve uzun saatlerinizi alıyor.
İşin teknik kısmında ise 11bit Studios’un muazzam bir iş çıkardığını söyleyebiliriz. Her ne kadar oyun sırasında çevre ve birimlere zoom yapamıyorsak da, kendini tekrar eden bazı yapı ve birimler haricinde her şey epey detaylı gözüküyor. Patlama efektleri ve haritalar da ayrı ayrı güzel olmuş. Aynı şekilde işitsel yönden de çok başarılı. Seslendirmeler fazlasıyla profesyonel şekilde. Müziklerin de oynanabilirliğe ve atmosfere katkısını zaten kulaklarınızla duyacaksınız!
Son söz olarak, tecrübesiz bir firma çok iyi bir iş çıkarmış diyebilirim bu oyunu yaparak. Ufak tefek eksiklerini bir kenara bırakırsanız, özellikle strateji ve tower defence meraklısıysanız saatler boyunca eğlenerek oynayacağınız bir oyun. Hepsi o kadar, oyun oynamanın amacı da bu değil mi?




Minimum Sistem Gereksinimleri;

İşletim Sistemi: Win XP 32 ya da daha üst bir versiyon

İşlemci: Core 2 Duo E4600 2.4GHz ya da Athlon 64 X2 Dual Core 4400+

RAM: 2 GB

Boş Alan: 3 GB

Ekran Kartı: GeForce 9600 GS ya da Radeon HD 4650 1GB(+1024MB)

DirectX®: 9.0c




<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Z-JqOKFaxoU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Z-JqOKFaxoU</a>





Melih Bektaş Web Dizayn

Ben Melih ARS TV Kanalının Sahibiyim. Amacım Youtube'da Populer Olmak ve Keyif almak. Sizlerinde Desteğini Bekliyorum. Abone Olmayı Unutmayın.. Follow me