Öne Çıkan Yayın

Recep İvedikle Coştum...!!! Mandal Takma Cezalı

TIKLA ABONE OL !!!

10 Temmuz 2013 Çarşamba

Gta V Oynanış Videosu İnceleme



Merhaba Arkadaşlar Öncelikle Belirtmek İsterimki;Rockstar Games Her Ne Kadar PC Alt Yapısı İcin İşci Arasada Bu PC Alt Yapisi GTa V 'e ait olmayabilir.


Herkez Gibi Heycanla Beklenen Oyun İci Videoyu (GamePlay) Büyük Bir Heyecanla İzlerken Gözüme Çarpanları Sizlerle Paylaşmak İstiyorum .



Bu Resimde Hic Bir Gta Serisinde Görmedigimiz Bir Silah Seçme Bölümü ile Karşı Karşıya Geliyoruz.  Bu Bölüm Oyuna Savaş Oyunu Hissi Vermiş. Bu Silah Seçme Bölümü Bize Crysis,Max Payne Serisindende Tanıdık Gelebilir.
Fakat Tabiki Aynı degil. Resmin Tam Ortasina Dikkatli Bakarsaniz Silahlarin Katagoriye Ayrıldıgını Fark Edeceksiniz.  Sag Üstteki Barlara Bakarsak Her Silahin Damageleri Farklı Ve Hoş Şekilde bize Gösteriliyor.

Bu Resimde Gözüme Çarpan Bir Diger Hadise Şuydu Buradaki Savas Bir Görev Degil Serbest Bir Oyun Gibi Cünkü Sag Alttaki Karakter Secme Bölümündeki Karakterlerimiz dikkatli bakarsak haritada 2 tane acik mavi renkli nokta olarak karşımıza çıkıyor. Kırmızı Olanlar İse Düşmanlarimiz.





Yeni Bir Modifiye Tarzı Gelmiş Gibi Görünüyor, Videoda Bu bölümler biraz hızlı geçilsede çok çeşitli renkler ve jantlar  oldugunu görebiliyoruz. Arabalarin Gücleri Özellikleri Sol Altta belirtiliyor. Yeni Bir Özellik Daha Hiç bir Gta Serisinde Olmayan Modifiye Yaparken Kamera Görüntüsü Degiştime Özelligide Yarış Oyunlarindan Alınıp Bizim Merak Ettigimiz Oyuna Getirilmiş. Bu Mekanin Görünü Kalitesine Bakarsak Buraya Modifiye Yapmak Haricinde Yaya Olarak Giremiyecegiz.




Sanirim Artik GTA Gerçekten Gelişti Artık Evlerin Önünde Yeşil ikona gidip tab'a basmak zorunda kalmayacagimizi düşünüyorum. Çünkü İnternet Sistemi Gerçekten geliştirilmiş. İnternetten Pek Çok Şey Almak Mümkün Olacaga Benziyor Evler - Arabalar - Ucaklar vb. Resimde Görüldügü Gibi Get Direction butonuna basildiginda Radarda evin yeri veya evin sahibiyle konuşacagimiz alan gösterilecek ve ev satinalma işlemi böyle başlayacaga benziyor .Onun Haricinde Sokaklari Ezberleyebilirsek  Bir Adresde Bulunuyor.




Her Ne Kadar İlk Bakışda Normal Gelsede Giysi Sisteminde Büyük İlerleme Olmuş , Gta San Andreasdaki Giysi Sistemini DÜşünürsek Giysileri Bu Kadar Hızlı Görmek Mucize Tabiki Gta IV 'de Bu Sistem Kadar Olmasada Güzel Bir Sistem Vardi Fakat Hangi Elbiseyi istiyorsak Onun yanina gidip secmemiz gerekiyordu artık o sistem degiştirilerek Katagori Sistemi Geri Getirilmiş Durumda Bana Sorarsanız Böylesi Çok iyi Olmuş.




Oyunda Birden Fazla Hayvan Çeşitinin Oldugunu Zaten Duymuştuk İşte Geyiklerimizde Burada - Agaç Görüntüleri Kötü Olsada Dağ Eteklerindeki Sis ve Güneşin Suya Yansıması Çok Güzel Bir Manzara Yaratıyor. Unutmadan Suda Yeni Bir Dalgalanma Sistemide Mevcut.




Buradaki Karakterimizin Cete İşlerinde oldugunu Zaten Biliyoruz . Arka Tarafa Bakarsak WELCOME BACK yazisini Ve Solunda SA ( San Andreas ( map ismi veya oyun ismi olarak vurgulanmiş olabilir ) ) Yazisini Görüyoruz Öte Yandan 88 Yazısına Bir Anlam Veremedim. Oyundaki Cetemiz GRove Olmayabilir Veya Cete Spraylari Logolari Sayiya Dönüştülmüş Olabilir. Bunun İcin Oyunun Çıkmasini veya Güncellemeleri Beklemeliyiz.




Diger Trailer 'de Gördügümüz Sahne İşte Burada Banka Aracına Carpan Aracı Karakterlerimizden birisi Kullaniyor. Bu Sahnede Asıl Gösterilmek İstenen Duvar - Yol - Evlerin Kırılgan Yapıya Sahip olduklari , Diger Trailerde Gördügümüz Gibi Evler Yanip Parçalanabiliyor. Buda Bize Serbest Modda Sıkılmayacagimizi Müjdeliyor Gibi. Zaten Yeni Spor Etkinlikleri -  Yarışlar  - JetSki Mevcut.




Önceki Gta Serilerinde Tüm Yarışlar Araba - Kamyon - Bot - Parasut - Motorlarla Oluyordu Burada Göreceginiz Gibi Bu Resim Serbest Mod Degil Bir Yarış Görüldügüne Göre Yeni Bir Bİsikletimiz Var Ve Bu Yarış İllegal Degil..




Artık Parasütle Atlamak İçin Yüksek Binalarin Çatısına Çıkmak İçin Ugraştigimiz Zamanlar Geride Kaldı.Yeni Dağlar Çok Daha Eglenceli Ve Vahşi Hayat Mevcut Artık Normal Parasutle Atlama Yok Artık Yamaç Parasutu Var.





"Bu Gemi Batmaz !" Titanic Gibi Batmış bir Gemiyi Burada Görüyoruz Belkide Gemiden Kaçanlarin Kişisel Eşyalari Veya Bir Kaçak Mal Taşıyan Geminin Batmış Mallari. "Batan Geminin Mallari Bunlar". Bizi Yeni Sırlar Bekliyor.




Multiplayer Özelligide Aktif Durumda Testerler Oyunun Keyfi Çıkartıyor.
Bu Arada Belki Bug - Belki Eksiklik - Belkide Binanin İcinde Oldugudan Dolayi Multiplayer Sistemde Haritanin Çalışmadıgını Görüyoruz. Bana Sorarsaniz Oyundaki Harita Sistemi ( RADARDAKI ) Gelişmiş Degil. Benim Hoşuma Gitmedi.





Bu Resime Baktiginizda Trailerdeki Görevi Görebilirsiniz Ve Size Hiçbir ayrıntı yokmuş gibi gelebilir
Fakat Öylemi ?? Hayır. Bu Resmi İncelerken Begenmedigim Haritaya Gözüm İlişti Evet Bu Harita Sistemini Begenmedim Ama Kesin Olan Birşey Varki Haritaya Yeni Ve Can Alıcı Biz Özellik Gelmiş . Durun Hemen Anlatayim . Farkındaysaniz Normalde Haritamiz Hep Kuş Bakışıdır. Hep Üstten Bakılır . Ama Artık Öyle Degil Her Ne Kadar Kötü Bir Radarimiz Olsada Dinamik Bir Yapiya Sahip Gördügünüz Gibi Kuş Bakışı Degilde Sanki Yol Önümüzdeymiş Gibi Radar Önümüze Seriliyor.
Melih Bektaş Web Dizayn

Ben Melih ARS TV Kanalının Sahibiyim. Amacım Youtube'da Populer Olmak ve Keyif almak. Sizlerinde Desteğini Bekliyorum. Abone Olmayı Unutmayın.. Follow me

Hiç yorum yok: