Öne Çıkan Yayın

Recep İvedikle Coştum...!!! Mandal Takma Cezalı

TIKLA ABONE OL !!!

22 Haziran 2013 Cumartesi

Arma III Alpha | Torrent indir + HIZLI indir


Arma III Alpha | Torrent indir + HIZLI indir + Tek Link indir

 Torrent
 ISO
 PC
 -
 Gömülü
 4.63 GB
 06.03.2013
























Arma 3 ile Savaş Kaldığı Yerden Devam!


Askeri simülasyon dendiğinde meraklısının aklına ilk gelen Bohemia Interactive Studio'nun "Operation Flashpoint" u  olur büyük bir ihtimal ile.Oyunun çıkış tarihi 2001 olmasına rağmen çağın ötesinde grafiklere ve derinliğe sahipti ve hastasını monitörlerin başına kitliyordu.Şimdi:"Başlığa Arma 3 yazmış nelerden bahsediyor adam?" demeyin.Her oyunun atasına biraz da olsa yer ayırmak ve onu unutmadığımızı göstermek durumundayız.Zira teknoloji ilerlese de mantık ve gidilen patikaları bu "Ata" oyunlar açmışlardır hep.

Gelelim göz bebeğimiz olacak (seveni için) oyuna.Aslında oyun da denemez pek "simülasyon" demeyi tercih ederim.Zira öncesinde oynadığım "Operation Flashpoint","Arma","Arma 2" ve bunları ve modları hiç bir oyunda! bulamazsınız.Yapılabilicek o kadar çok şey,kullanılacak o kadar çok unsur ve taktik var ki denemeyenlere bir an önce birinden birini denemelerini ısrarla öneririm.

Peki hakkında bu kadar metiyeler döşediğin simülasyon nedir?Neyin nesidir?Single mı oynanır yoksa Multiplayer seçeneğide var mıdır?Ne zaman gelecektir?Alırsam sistemim kaldırır mı? vb.sorularınızı yanıtlayalım bakalım başarılı olabilecek miyiz?

Aç Perdeyi !

2030'ların ortalarındayız.Ege Denizi'ndeki Yunanistan'dayız ama bu bildiğiniz Yunanistan değil.Yaşadığı ekonomik kriz nedeni ile Avrupa Birliği'nden çıkarılmış bir Yunanistan'dayız.Amerika'nın 7.Piyade Bölüğünün'de bulunduğu NATO kuvvetleri ve bunların karşısında muhteşem ilerleme kaydetmiş ve Yunanistan'daki "Savunma Radarını"da yok eden(ki bu durum Batı için büyük bir tehlike arz etmekte) İran Kuvvetleri.Tüm Batı İran'nın ilerlemesini durdurmak için barikat olarak Ege Bölgesini tutmaya ve İran Kuvvetleri'ni püskürtmeye çalışıyor.Ana konu bu.Bir klasik olan Batı paranoyası ama bakalım karakterimiz ne? Kimi canlandırıyoruz ? Hangi tarafı seçiyoruz ? Seçebilme şansımız var mı?

-Senaryo-(Single Player-Campaign)

Single modunda İngiliz Özel Harekat Birliğinden Captain Scott Miller'ı canlandırıyoruz.Görevler çok kapsamlı.Öyle alıştığınız FPS tarzı oyunlarda ki gibi git şurayı patlat,git üssü bas değil sadece.Gerek çevreyle etkileşim olsun,gerek kendi silahlarınızı kendi zevk ve isteğinize göre dizayn edebilmeniz olsun çok ama çok ince ayrıntılı bir oyun! Arma III.Gece operasyonları mevcut."Yalnız Kurt" olarak bilinen görevlerden tutunda bir bölük askeri yönetebileceğiniz görevler bulunuyor single modda.Arma III'de gelen bir yenilikte su altı
ekipmanları ile dalmak ve gizli görevleri daha bir tadından yenmez kıvama getirecek ekipmanların ve su altı taruz yahut savunma görevlerinin bulunması "kıyak haberler" arasında hastası için.Bir başka güzellik ve E3 videolarında da görülebilen "Bilgi Toplama".Evet!Yanlış duymadınız.Etraftaki insanlardan (ki bunlar genelde gizli servis elemanları veya gönüllü direnişçi liderleri olabilir)görevle ilgili alternatif bilgiler alabilecek olmamız.Gerçi buna benzer bir düzen Arma II'de de var idi lakin pek başarılı yerleştirildiğini düşünmüyorum simülasyona.Bu arada unutmadan ekliyelim Single modda İran Kuvvetleri'nden birini canlandıramıyoruz bilginize.Ve gelelim benim için en gözde ve beklediğim yeniliğe.Oyunda etkisiz hale getirdiğimiz düşmanın üniformasını giyebilmemiz.(Akıllara hemen aa Hitman vb tür oyunlarda vardı bu özellik e ama multiplayer de bunun dibini çıkarırlar yahu diyenleri duyar gibiyim)Oyun yaratıcıları bunu düşünmüşler belli ki Multiplayer da bu özellik kullanılamıyor.

Şimdi sıra artık en kötü FPS'de dahi olan "Zırhlı Araçlar" ve bunların kullanımı,grafik motoru ile nasıl mükemmelleştirildikleri.İncelememin başından beri oyun değil simülasyon diyorum.Boşuna demiyorum.Zira bu araçlar (ki bunlar içerisinde saldırı helikopterlerinden,transfer helikopterlerine,jetlere,deniz botlarına ve bazı dedikodulara göre denizaltılara kadar geniş bir araç skalası mevcut) öyle bas gaza paldur küldür git,ya da yön tuşlarına bas koskoca jeti havalandır vs. değil.Ayrıntılı ve bir süre test sürüşleri yapmanıza gerektiricek araçlarla donatılmış bu muazzam simülasyon.Ayrıca unutmadan söyleyeyim yine Bohemia Interactive Studio'nun bir ürünü olan "Take on Helicopters" ile uyumlu olacak hava araçları(Arma II deki gibi)

Ege demiştik fakat Ege'nin neresinde?

Stratis ve Limnos adaları ana sahneleri oluşturan adalar.Peki bu adaların yani oynanabilir alanlar ne kadar büyüklükte.Sıkı durun.Zira Arma serisinin en büyük haritası bu oyunda!Sadece Limnos adasının ölçümü 270 km².Evet yanlış okumadınız 270 km².Bunun yanında oyunun en küçük adası olan Stratis de 19 km²'ye kadar genişletilmiş.Ayrıca bu adalardaki 50 civarı köy ve bu köylerde girilebilir mekanlar,evler,dükkanlar bir de yıkılabilitesi olan binalar dolu.Ben gerisini sizin hayal gücünüze bırakıyorum.Tabi ki de oynamadan tadılmaz bu ama en azından beyinde bi elektrik çaktırır bu rakam ve bilgiler.



Minimum Sistem Gereksinimleri;OS:Windows Vista SP2 or Windows 7 SP1
Processor:Intel Dual-Core 2.4 GHz or AMD Dual-Core Athlon 2.5 GHz
Memory:2 GB RAM
Graphics:NVIDIA GeForce 8800GT or AMD Radeon HD 3830 or Intel HD Graphics 4000 with 512 MB VRAM
DirectX®:10
Hard Drive:10 GB HD space
Sound:DirectX®-compatible






   





Alternatif 2 ile indirmek için tıklayın!

Melih Bektaş Web Dizayn

Ben Melih ARS TV Kanalının Sahibiyim. Amacım Youtube'da Populer Olmak ve Keyif almak. Sizlerinde Desteğini Bekliyorum. Abone Olmayı Unutmayın.. Follow me

Hiç yorum yok: