Öne Çıkan Yayın

Recep İvedikle Coştum...!!! Mandal Takma Cezalı

TIKLA ABONE OL !!!

13 Mayıs 2013 Pazartesi

Kane & Lynch 2: Dog Days [RELOADED] | Torrent indir + HIZLI indir + Tek Link indir



Kane & Lynch 2: Dog Days [RELOADED] | Torrent indir + HIZLI indir + Tek Link indir

 Torrent
 ISO
 PC
 RELOADED
 Mevcut
 7.24 GB

OYUN GÖRÜNTÜLERİ













OYUN HAKKINDA
Kane Lynch ile ilk olarak 2006 senesinde tanışmıştık.Yapımın birçok eksiği bulunmasına rağmen oyuncular tarafından beğenilmiş ancak oyun eleştirmenleri ve önemli oyun portalları oyunu adeta eleştri bombardımanına tutmuştu.Eidos interactive ile bu editörler arasındada ciddi sürtüşmeler yaşanmıştı : ) Ancak tüm bunlara rağmen oyun yapımcısını memnun edecek düzeyde satmayı başarmıştı.Oyun dünyasının en manyak ikilisi olan Kane&Lynch serisinin 2. oyunu Dog Days bakalım ilk oyundaki eksikiklerini giderebilmiş mi?…

 Dakka bir gol bir

 Oyuna  giriş yapar yapmaz adeta nerden geldiğinizi şaşırıyorsunuz.Zaten oyunun  ana kurgusu saf aksiyon üzerine kurulu.Yani bu yönden kesinlikle sizi  tatmin edecektir.Ancak bir tps oyunundan aksiyon dışında bazı şaşırtıcı,hayran bırakıcı hamleler bekliyorsanız,kane&lynch 2 pekte size göre bir oyun değil maalesef.Yani kısacası oyun çok çizgisel.Ancak bu çizgiselliği eğer en üst zorluk derecesini seçerseniz düşmanlara küfür yağdırmaktan pek düşünemiyorsunuz.

 Evet Kane&Lynch 2 en üst ayarda en çok zorlandığım tps lerden birisi oldu.Düşmanları alt edebilmek için adeta üzerlerine şarjörler boşaltmanız gerekebiliyor.Bu noktada  zaman zaman saçma tepkilerde verebiliyorlar.Örneğin makineliyle kafasına sıktığım bir düşman asker sadece hafif bir yalpalama geçirdikten sonra hiçbirşey olmamış gibi devam edebiliyor,sizin olduğunuz yerde durarak zar zor vurabildiğiniz birisi koşarken rastgele ateş açıp sizi öldürebiliyor.Yani kısacası buradaki akıcılık dengesi pek kurulamamış ve inanın bana en zor seviyede oyunu oynarken çileden çıkacaksınız.Oyunda ilk yapımdan farklı olarak kane yerine lynch karaktersizini yönetiyoruz.Kane ise tüm oyun boyunca bize eşlik ediyor.

 Multiplayerı eğer bir şekilde oynama fırsatınız olursa beğeneceğinizi düşünüyorum.Bende oynayamadım ancak oyun camiasında oyunun multisinin singleplayerından daha çok rağbet gördüğünü söyleyebilirim.


Teknik Kısım

 
Yine kirli işlere bulaştığımız oyun Şangay sokaklarında geçiyor.Genel olarak  baktığımızda grafiklerde bir ahım şahımlık göremiyoruz ancak berbat  olduğunuda söyleyemem.Özelikle ışık yansımaları üzerinde iyi bir çalışma  yapmışlar.Ana karakterlerimizin çizimleri çok başarılı olmuş ancak  animasyonlarda tam bir hayal kırıklığı yaşadım.Sesler ise yine grafikler  gibi vasat sınırında.Silah sesleri kulak tırmalarken müzikler ise çok  nadiren çalıyor.Arka planda sürekli bir kaos tınısı var ve buda  atmosfere girmemizde bize kolaylık sağlıyor.

 Oyunun senaryosu çok orijinal değil ancak yinede sizi çekeceğinden eminim.Özellikle bazı turlarda şok olacağınızı şimdiden müjdeleyeyim : )

 Oyunda aşırı kanlı sahneler mozaiklenmiş.Aslında bu durum benim hiç hoşuma gitmedi.Eminim ki oyundan alacağınız zevki minimum %10 oranında düşürecektir.Zaten vuruş hissinin pek fazla iyi olmadığı oyunda bu gibi saçma ve basiretsiz bir fikri hangi saçmalıkla düşünmüşler anlamak mümkün değil.


Durdurun şu kamerayı…!

 Beğendiğim bir özellik olaraksa oyunda hızlı koştuğumuzda kameranın gerçekten biz koşuyormuşçasına sallanması.Bu her ne kadar bazı oyuncuların ‘gözlerimiz  ağırıyor başımı döndürdü’ gibi eleştrilerine maruz kalsada ben oynarken  pek fazla etkilenmedim.Belkide bunun nedeni monitörümün 22 inç  olmasıdır..(hava atmak için söylemedim : ))

 Yapay zeka çok iyi olmamakla birlikte idare eder yorumunu hak ediyor.Bazı yerlerde saçma tepkiler verse de çoğu yerde mantıklı davrandı.Ancak nedense oyundaki tüm kodlar(ana karakter dışındaki yapay zeka) kendilerini eğilmekle ecellerinden kurtulacaklarını düşünüyorlar…bu yönden yapay zekayı çok zayıf ve saçma buldum.Ben yukardan tüfekle nişan almış düşmanı bekliyorum,bu arada da birkaç tane indirmeme rağmen diğer  adamlar sadece eğilerek yavaş yavaş sipere doğru gidiyorlar.Normalde  tazı gibi koşması lazım…


Sadede Gel…

 
Kane&Lynch 2 genel olarak oynanabilir bir oyun olmuş,ancak umduğumu bulduğumu söyleyemem.Boş bir oyun ama stres atmanıza yardımcı olabilir(en üst zorluk seviyesinde değil : ))Oyun kıtlığı yaşıyorsanız vakit geçirme amaçlı oynayabilirsiniz.


SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Minimum Sistem Gereksinimleri;

OS: Windows XP / Vista / 7
İşlemci: Intel 3.0 GHz / AMD 2.5 GHz
RAM: 1 GB (XP) / 2 GB (Vista / 7)
Ekran Kartı: Nvidia 7800 / ATI X1800
vRAM: 512 MB
HDD: 8 GB






OYUN FRAGMANI


   

İNDİR




-->
Melih Bektaş Web Dizayn

Ben Melih ARS TV Kanalının Sahibiyim. Amacım Youtube'da Populer Olmak ve Keyif almak. Sizlerinde Desteğini Bekliyorum. Abone Olmayı Unutmayın.. Follow me