Öne Çıkan Yayın

Recep İvedikle Coştum...!!! Mandal Takma Cezalı

TIKLA ABONE OL !!!

4 Mayıs 2013 Cumartesi

Cities in Motion 2 [RELOADED] | Torrent indir



Cities in Motion 2 [RELOADED]  | Torrent indir + HIZLI indir + Tek Link indir

 Torrent
 ISO
 PC
 RELOADED
 Mevcut
 751.57 MB
 03.04.2013

OYUN GÖRÜNTÜLERİ









OYUN HAKKINDA

Yaklaşık 1.5 yıl önce Cities in Motion adlı ulaşım simülasyonu oyunuyla karşımıza çıkan Colossal Order firması şimdi ise ilk oyunun daha gelişmiş bir versiyonu olan Cities in Motion 2 ile PC'lerimizdeki yerini almak istiyor. Ama ilk oyunu oldukça seven ve bağrımıza basan bizler bakalım Cities in Motion 2'yi sevecek miyiz?

Kurduğunuz ulaşım sistemine göre gelişen şehirler Cities in Motion 2'de sizleri bekliyor

İlk Cities in Motion her ne kadar oyuncular tarafından çok sevilen bir oyun olsa da bazı eksiklikleri de yok değildi. Öncelikle oyunda gece gündüz sistemi bulunmuyordu ve şehirler oldukça donuk gözüküyorlardı. Bunların dışında oyunda para kazanmak oldukça zordu ve taşıma araçları üzerinde tam bir kontrole sahip değildik. Bu eksiklikler oyunun hayranları tarafından sıklıkla dile getirildiği için yapımcı Colossal Order, Cities in Motion 2'de ilk oyundaki eksiklikleri tamamlamış ve bunun üzerine bir de oyuna çok oyunculu mod da eklemiş.

Cities in Motion 2'de alıştırma modu, kum havuzu modu, senaryo modu, harita editörü ve çok oyunculu mod bulunuyor. Her ne kadar oyunda senaryo modu bulunsa da bu modda herhangi bir hikaye akışı mevcut değil. Bölümlerde size verilen belli başlı görevleri yerine getiriyorsunuz ve bölümleri geçiyorsunuz o kadar. Oyunda en çok zaman geçireceğiniz bölüm kum havuzu modu olacaktır, ne de olsa SimCity türü oyunlarda en çok zaman geçirdiğiniz mod odur değil mi? Oyunun oynanışı genel olarak ilk Cities in Motion'a benziyor. Yönettiğiniz şehirin ulaşım sistemini kurmaya çalışıyorsunuz. Ulaşım için elinizde bulunan araçlar ise; otobüs, deniz otobüsü, metro, tramvay ve tüm İstanbul'da yaşayanların en sevdiği ulaşım aracı metrobüsten ibaret. Evet, ulaşım araçları ilk başta size az gelebilir ama ilk oyuna ne kadar indirilebilir içerik çıktığını göz önüne alırsak yeni araçların da yolda olduğunu anlayabilirsiniz. İlk oyunu oynadıysanız bile bu oyundaki alıştırma bölümünü oynamanızı tavsiye ediyorum zira arayüz tamamiyle değiştiği için sıkıntı çekebilirsiniz. Hazır laf arayüzden açılmışken biraz arayüz hakkında konuşmak istiyorum. Evet, arayüz size her türlü bilgiyi veriyor ve oyunu arayüzden yönetebiliyorsunuz ama arayüzün kullanımı oldukça zor ve karışık. İlk oyunda oldukça güzel bir arayüz kullanan Colossal Order firması acaba bu oyunda neden böyle karışık bir arayüz kullanmayı tercih etti anlamak gerçekten de güç. Arayüz ekranları karşısında zaman zaman kendinizi kaybettiğiniz bile olabiliyor.

Cities in Motion 2'de ilk oyunda olduğu gibi gerçek şehirler bulunmuyor ve bir zaman akışı da mevcut değil (ilk oyunda 1920'li yıllardan günümüze geliyorduk ve zaman içerisinde ulaşım araçları değişiyordu ve şehirler büyüyordu). Oyun günümüzde geçiyor ve günümüzün ulaşım araçları oyunda bulunuyor. Bu ilk bakışta bir eksi olarak gözükebilir ama Cities in Motion 2'nin sunduğu yenilikler göz önünde bulundurulduğunda bunu görmezden gelebiliyorsunuz. Öncelikle artık oyunda gece gündüz sistemi bulunuyor ve bu sistem oldukça gerçekçi bir şekilde çalışıyor. Şehirde yaşayan insanlar sabahları işlerine veya okullarına gidiyorlar bu nedenle sabahları ulaşım araçlarında bir yoğunluk olabiliyor, tabii sizin de önleminizi ona göre almanız gerekiyor. Geceleri ise aynı gerçek hayatta olduğu gibi caddeler gündüze göre boş oluyor. Bunun haricinde artık ulaşım araçlarının günün hangi saatlerinde hareket edeceğini ve hangi sıklıkla hareket edeceğini ayarlayabiliyorsunuz. Şehrin bir bölgesinde çok mu yoğunluk var, o zaman oraya çok fazla sıklıkta ulaşım aracı yollayabiliyorsunuz. Ayrıca artık şehirlerin gelişmesine de katkıda bulunabiliyorsunuz; lüks ulaşım araçları kurarsanız şehirde gökdelenler ve büyük iş yerleri inşaa edilmeye başlarken, sıradan ulaşım araçları kurarsanız şehiriniz de pek gelişmiyor. Tüm bunların yanında artık kısmi bir şekilde de olsa kendiniz yollar yapabiliyorsunuz ve ulaşım ağınızı genişletebiliyorsuz veya bir yerde trafik sıkışıklığı varsa başka bir yol daha yapıp trafiği rahatlatabiliyorsunuz. Bilet fiyatları konusunda da yenilikler oyunda bulunuyor, artık bilet fiyatlarını şehrin bölgelerine göre ayarlayabiliyorsunuz ve aylık biletler satabiliyorsunuz. Çalışanların ücretlerini ayarlama ve bankadan borç alma gibi şeyler de yine Cities in Motion 2'de yer alan özellikler arasında yer alıyor.


SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum Sistem Gereksinimleri;OS: Microsoft Windows XP/Vista/7/8
Processor: 2 GHz Dual core
Memory: 3 GB RAM
Graphics: nVIDIA GeForce 8800, 512 MB RAM or ATI Radeon HD 3850, 512 MB RAM
DirectX®: 9.0
Hard Drive: 2 GB HD space




OYUN FRAGAMNI

   

İNDİR

Alternatif 2 ile indirmek için tıklayın!

-->
Melih Bektaş Web Dizayn

Ben Melih ARS TV Kanalının Sahibiyim. Amacım Youtube'da Populer Olmak ve Keyif almak. Sizlerinde Desteğini Bekliyorum. Abone Olmayı Unutmayın.. Follow me

Hiç yorum yok: