Öne Çıkan Yayın

Recep İvedikle Coştum...!!! Mandal Takma Cezalı

TIKLA ABONE OL !!!

23 Mayıs 2013 Perşembe

Call of Juarez Gunslinger [BlackBox] | Torrent indir - Kota Dostu



Call of Juarez Gunslinger [BlackBox] | Torrent indir + HIZLI indir + Tek Link indir

 Torrent
 ISO
 PC
 BlackBox
 Mevcut
 2.07 GB
 23.05.2013

















Call of Juarez: Gunslinger, Techland tarafından geliştirilen, Ubisoft tarafından ise dağıtımcılığı yapılacak olan video oyunudur.
Gunslinger, Call of Juarez: The Cartel'in beğenilmemesi nedeniyle ilk iki oyun gibi Vahşi Batı temalı bir oyun olacaktır. Techland'in uluslar arası marka yöneticisi Blazej Krakowiak bu konuyu şu şekilde açıkladı: "Vahşi Batı'ya geri dönüşümüz için pek çok neden var ancak temeldeki sebep hayranlardan duyduklarımız ve serinin tamamen bu döneme ait olduğunu fark etmemizdir. Bound in Blood'ı çıkarttığımızdan beri Western oyunlarında kullanmak için birçok fikrimiz oluştu ve Gunslinger da yeni formatı ve yeni bir karakteri kullanmak için bir şans."
Gunslinger yeni bir karakteri konu alacaktır. Yeni karakter Jesse James, Pat Garrett, Billy the Kid gibi ünlü suçluları alaşağı etmeye çalışan bir kelle avcısıdır. Ayrıca karekterin Vahşi Batı dünyasında epey tecrübeli, çoğunlukla sarhoş, iyi dövüşen, cesur ve yıpratıcı bir karakter olduğu da söylenmektedir.




Minimum Sistem Gereksinimleri;OS:Windows® XP (SP3) / Windows Vista® (SP2) / Windows® 7 (SP1) / Windows® 8
Processor:2 GHz Intel® Core™2 Duo or 2 GHz AMD Athlon™ 64 X2
Memory:2 GB RAM
Graphics:512 MB DirectX® 9.0c–compliant
DirectX®:9.0c
Hard Drive:5 GB HD space
Sound: DirectX 9.0c–compliant
Additional: Peripherals Supported: Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)






   



Melih Bektaş Web Dizayn

Ben Melih ARS TV Kanalının Sahibiyim. Amacım Youtube'da Populer Olmak ve Keyif almak. Sizlerinde Desteğini Bekliyorum. Abone Olmayı Unutmayın.. Follow me

Hiç yorum yok: