Öne Çıkan Yayın

Recep İvedikle Coştum...!!! Mandal Takma Cezalı

TIKLA ABONE OL !!!

3 Nisan 2013 Çarşamba

GTA V Kapak Tasarımı Kesinleşti. !!! 02.04.2013





Sadece bu yıl değil, muhtemelen oyun sektöründe uzunca bir süre konuşulacak olan GTA V'in çıkış tarihine sadece aylar kaldı. konsollar için 17 Eylül'de çıkış yapacak olan oyunun bu çıkış tarihi yaklaştıkça yeni haberler de gelmeye devam ediyor.


Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Rockstar Games, oyun için ilginç bir reklama başvurmuş ve kapak tasarımı için New York'ta bir binayı süslemeye başlamıştı. Daha ilk andan itibaren tahminlerin havada uçuştuğu bu kapak tasarımı sonunda resmi olarak açıklandı.


Oyunun bu kapak görseline baktığımızda klasik GTA çizgisini bozmadığını görüyoruz. Yönlendireceğimiz üç karakter dışında diğer kapaklarda olduğu gibi bir kız, araba, helikopter, motor  ve deniz motoru göze çarpıyor. Kapak görselinin en farklı olan kısmı ise şüphesiz sol altta yer alan köpek unsuru. Bildiğiniz gibi GTA V'te yanımıza bir yoldaş daha alabileceğiz.

Melih Bektaş Web Dizayn

Ben Melih ARS TV Kanalının Sahibiyim. Amacım Youtube'da Populer Olmak ve Keyif almak. Sizlerinde Desteğini Bekliyorum. Abone Olmayı Unutmayın.. Follow me

Hiç yorum yok: