Öne Çıkan Yayın

Recep İvedikle Coştum...!!! Mandal Takma Cezalı

TIKLA ABONE OL !!!

22 Ocak 2013 Salı

Test Drive: Ferrari Legends PROPER [FLT] | Torrent indir



Test Drive: Ferrari Legends PROPER [FLT]  | Torrent indir + HIZLI indir + Tek Link indir

 Torrent
 ISO
 PC
 FLT
 Mevcut
 2.62 GB
 12.12.2012

OYUN GÖRÜNTÜLERİ






OYUN HAKKINDA

Test Drive‘ı açık alanlarda ve sokaklarda görmeye öyle alışmıştık ki bir anda kendisi efsanevi bir isimle anılmaya başladı ve bu efsaneyle beraber pistlere bomba gibi gireceğini belirtti. Test Drive Ferrari‘den bahsediyorum… Öyle böyle değil hem de, 1947 yılından beri en bilindik modelleriyle karşımıza çıktı. 52 adet Ferrari modeli bulunuyor ve bunları üç dönem altında campaign’de görüyoruz. Tam 36 adet de pist var; GP ve test pistlerinin yanı sıra bazı pistlerin orijinal hallerini de eklemeyi unutmamışlar. Oyun, yarı simülasyon tarzında ilerliyor ve özellikle ilk dönem araçlarıyla yarışırken asla bir simülasyon örneği olamayacağını görüyoruz. Amacın ciddi bir arcade veya simülasyon olmadığını, Test Drive‘ın Unlimited çizgisinden çıkmasıyla da anlıyoruz zaten. Amaç belli: Konsept bir yarış oyunu yapmak! Oyunun tekli ya da sekiz kişiye kadar desteklenebilen multiplayer seçeneği bulunuyor. Ayrıca zamana karşı sıralamaları da var. Bunlar artı özellikler fakat campaign kısmında bulunan her şey kilitli, kazandıkça açılıyor.

Oyunun yarış mekanikleri gerçekten zorluyor. Üç dönem demiştim… Her dönemde 50′ye yakın yarış var. Seçenek fazla ama “kilit” olayı keyif kaçıran cinsten. Sürüş-se simülasyon özellikleri taşımasına rağmen piyasadaki yarış simülasyonlarıyla kıyasladığında maalesef ki yetersiz kalıyor. Mesela bize fren ve geri vites gibi beş tane sürüş desteği veriyor oyun. Sıkıntı ise bunları kendi isteğimizle açamamamız! Otomatik devreye giriyor ve saçmaladığı­mız bir anda araç yolun ortasında jet hızıyla fren devreye giriyor. Görsel açıdan çok da kötü bir şey diyemeyeceğim; eski dönem araçlarının başlangıçta eskitilmiş olarak giren görüntüleri hoşuma gitti açıkçası. Fakat söz konusu Ferrari ve onun konsept yarışını tasarlamak ise hem ralli, hem GT, hem de F1 araçlarını aynı oyunda toplamak, her çiçekten bal almak gibi.


Sistem GEREKSİNİMLERİ
Minimum Sistem Gereksinimleri;Ram: 2 GB

Boş Alan: 7 GB

Ses Kartı: DirectX 9.0c compatible

İşlemci: Intel Core™2 Duo 2.0 GHz / AMD X2 64 2.4GHz

İşletim Sistemi: Windows XP (SP3) / Vista (SP2)/ Windows 7

Ekran Kartı: DirectX 9.0c Compatible 3D-accelerated 512 MB video card with Shader Model 3.0 or higher




OYUN FRAGMANI

   


Melih Bektaş Web Dizayn

Ben Melih ARS TV Kanalının Sahibiyim. Amacım Youtube'da Populer Olmak ve Keyif almak. Sizlerinde Desteğini Bekliyorum. Abone Olmayı Unutmayın.. Follow me

Hiç yorum yok: