Öne Çıkan Yayın

Recep İvedikle Coştum...!!! Mandal Takma Cezalı

TIKLA ABONE OL !!!

5 Kasım 2012 Pazartesi

Need For Speed Most Wanted [Limited Edition] - FULL - Torrent indir - Hızlı






Need For Speed Most Wanted [Limited Edition] | FULL - Torrent indir - Hızlı 


 Torrent
 RIP
 PC
 LIMITED EDITION
 Yok
 Mevcut
 5.36 GB


Oyun Görüntüleri











Oyun HakkındaMost Wanted, Need for Speed'in genel kavramsal yapısı düşünüldüğünde gerçekten serinin geride bıraktığımız tüm oyunlarına ışık tutan bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Yeni yapımda seriden gelen derin izler kendisini hemen hissettiriyor. Serinin önceki oyunlarıyla da tanışma şansına erişmiş oyuncular Porsche Unleashed, Underground, Hot Pursuit ve hatta kimi kamera açılarıyla Need for Speed 2'den derin izler taşıdığını hemen anlayacaklardır. Gerçekten de yeni yapımı serinin 10 yılının mükemmel bir sentezi olarak görmek mümkün. Most Wanted'ı sadece Underground serisinin bir çeşit makyajlanmış ve polislerin eklendiği türevi olarak görmek oyuna yapabileceğimiz en büyük haksızlıktır. Nitekim yapım, serinin her yeni yapımda sürekli dönüşüm geçiren ve farklı bir şeyler sunmaya çalışan temposundan daha da ötede ve sıra dışı yenilikler vaat ediyor.

1995 Need for Speed
1997 Need for Speed 2
1998 Need for Speed 3: Hot Pursuit
1999 Need for Speed 4: High Stakes
2000 Need for Speed: Porsche Unleashed
2001 Need for Speed: Motor City Online
2002 Need for Speed: Hot Pursuit 2
2003 Need for Speed: Underground
2004 Need for Speed: Underground 2
2005 Need for Speed: Most Wanted


Bu listeyle birlikte büyüdüyseniz ve bu değişime şahit olduysanız bu seriye saygı duymaktan başka yapabileceğiniz hiçbir şey yoktur. Kimi zaman oldukça sert eleştirilere maruz kalmasına rağmen, EA gibi büyük bir firmanın çatısı altında oldukça zengin bir lisanslı araç portföyüne sahip olan yapım, arkasındaki bu büyük gücün de sağladığı altyapı eşliğinde bu süreç içerisinde oldukça başarılı örnekler ortaya çıkardı. Seri genelinde hakim olan ve zaman zaman eleştirilere maruz kalan "arcade" oyun yapısı her ne kadar "Porsche Unleashed" ile daha simülasyona yönelik bir karakter sergilemiş olsa da, daha sonra sokak yarışçılığı kavramının oyuna katılmasıyla tekrar kendi standartlarına geri döndü.

Aslında seriyi bir bütün olarak düşündüğümüzde yapımcının arcade ve simülasyon kutupları arasında kendi karma konseptini oluşturduğunu ve yapımlarını bu çizgide geliştirdiğini söylemek mümkün. Serinin genelinde gördüğümüz ana değişim noktalarından biri de Underground ile gelen sokak yarışı temasıydı. Araç modifikasyonu ve illegal sokak yarışlarını konu alan bu popüler kavram için geçtiğimiz sene çıkan Underground 2 pist kavramını dev bir şehir boyutlarına taşıyarak bu temayı daha esnek, gerçekçi, kullanışlı bir konuma getirdi. Underground 2 birçok açıdan geçtiğimiz senenin en iyi yapımları arasındaydı. Günümüze döndüğümüzde serinin yeni temsilcisi Most Wanted'ın önündeki NFS ibaresi bile yeni yapımın ne denli iddialı olacağı konusunda bir beklenti yaratmaya yetiyor. Bu yapımı diğerlerinden biraz daha farklı bir konuma getiren nedenlerden biri ise yapımın yeni nesil konsolların ortaya çıkmaya başladığı günlerde boy göstermesi ve yapımın Xbox360'ın lansman oyunlarından biri olması olarak görülebilir. Özellikle yeni nesil konsolların büyük devrimler olarak tanıtıldığı düşünüldüğünde yapımın PC platformunda neler yapabildiği ve bunun iddialı konsollarla karşılaştırılması da incelememizin anahtar noktalarından biri olacak. Gerçekten de Most Wanted bize her iki platformda da yer alması nedeniyle bu konuda çarpıcı ipuçları verecektir.

Limited Edition ile birlikte ;

-4 saatlik double hız puanı
-Maserati GranTurismo MC Stradale ve 2012 Porsche 911 Carrera S limited'e özel erken erişim



Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri;İşletim Sistemi: Windows 7, Vista
İşlemci: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz)
RAM: 2 GB
Ekran Kartı: ATI Radeon 3870 veya daha fazlası , NVIDIA GeForce 8800 GT veya daha fazlası.
HDD : 20 GB
 

Oyun XP'de çalışmamaktadır.





Alternatif link : İndir
Alternatif 2   :İndir

Oyun Fragmanı

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=8eKe7gZLBYo" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=8eKe7gZLBYo</a>




Melih Bektaş Web Dizayn

Ben Melih ARS TV Kanalının Sahibiyim. Amacım Youtube'da Populer Olmak ve Keyif almak. Sizlerinde Desteğini Bekliyorum. Abone Olmayı Unutmayın.. Follow me

Hiç yorum yok: