Öne Çıkan Yayın

Recep İvedikle Coştum...!!! Mandal Takma Cezalı

TIKLA ABONE OL !!!

5 Kasım 2012 Pazartesi

Medal Of Honor Warfighter -FULL - Torrent Download - Hızlı





Medal Of Honor Warfighter  | Torrent indir + HIZLI indir + Tek Link indir

Torrent
ISO
PC
ALİ213
Mevcut
11.56 GB


Oyun Görüntüleri



Oyun Hakkında


Medal of Honor geri döndü! 2010 yılında çıkan ilk modern oyunun ardından sessizliğe gömülen seri, bugünden itibaren tekrardan aramızda

Aslında Medal of Honor serisinin devam edeceği biliniyordu. Nitekim serinin modern arenaya adım atarak işlere en baştan başlaması da bu devamın ilk adımı olarak gösteriliyordu. Medal of Honor 2010, her ne kadar yüksek puanlar alamasa da ticari olarak yapımcılarının yüzünü güldürdü ve bu unsur da devam oyunu için yeterli bir gerekçeydi. Hem ilk oyunda yapılan hataların yeni oyunda düzeltilmesi ve daha iyi bir oyun ortaya çıkarılması için de fırsat doğuyordu yapımcılara.

Son birkaç haftadır yeni Medal of Honor için sesler yükseliyor. Geçtiğimiz günlerde de oyunun ismi belli oldu ve ilk bilgileri geldi. Bakalım Medal of Honor: Warfighter ne?

İkinci modern oyun

Eğer 2010 yılında çıkan Medal of Honor’ı oynadıysanız, Tier 1 ekibine mensup askerlerin Afganistan’da gerçekleştirdiği operasyonları da bilirsiniz. Final itibarıyla bir konuşma gerçekleşiyor ve “Birazdan hareketlilik yaşanabilir” edasında oyun sona eriyordu. İşte Warfighter, ilk modern oyunun hemen sonrasında başlıyor. İlk oyunda hayatta kalan tüm önemli karakterler geri döneceği gibi, yeni askerlerle de karşılaşacağız. Warfighter’ın senaryo modu için yapımcılar, yine gerçek Tier 1 operatörleriyle çalışıyor. Gerçek olaylardan esinlenildiği için film edasında sahneler beklememeliyiz (Eifel Kulesi’nin yıkılması gibi atraksiyonlar olmayacakmış, Modern Warfare serisine bir taş var sanırız). Ayrıca oyundaki askerler, kişisel sorunlarıyla da mücadele etmek zorunda. Belki gelen bir telefon, belki de gördüğü bir olay, karakterlerimizin moralini olumlu veya olumsuz yönde etkileyebilecek..

Elveda DICE

Medal of Honor: Warfighter’ı Danger Close geliştiriyor bu kez. İlk oyunun senaryo modunu hazırlayan Danger Close, bu kez multiplayer modlara da adım atıyor (İlk yapımda multiplayer oynanışı DICE geliştirmişti).

Danger Close, henüz multiplayer modlar hakkında bilgi vermiyor, ancak farklı bir çoklu oyuncu deneyimi sunmak istedikleri biliniyor. Tek atışta ölümün yaşandığı Hardcore modundan söz ediliyor örneğin. Hatta başka ülkelerden askerlerin olacağı da söyleniyor. Ve son dönem FPS oyunlarda giderek yaygınlaşan Co-Op modası. Evet, Warfighter’da Co-Op modu da olacak ve bunun senaryodan bağımsız olması bekleniyor. En azından bir kısmının.

Grafikler Battlefield’dan

Gelelim oyunun belki de en güçlü yönüne, yani teknik özelliklerine. Medal of Honor: Warfighter’da, Battlefield 3’te kullanılan DICE’ın ödüllü grafik motoru Frostbite 2.0 kullanılıyor. Bu motorla birlikte gelen fizik motorunu da işin içine eklersek, görsel anlamda gayet sağlam bir oyun oynayabilme şansımız var. Tabii burada yapımcıların Medal of Honor’ı Battlefield’dan ayırt edebilmesi gerekiyor. Kimse Battlefield 3’e benzer bir Medal of Honor’ı sevmeyecektir.





Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri;
Windows Vista İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.4GHz / Athlon X2 2.7GHz
RAM: En az 2 GB
Boş alan: Free Space 20GB En Az
Ekran Kartı: NVidia 8800 GTS 512 MB ??VRAM veya daha iyisi / ATI Radeon 3870 512 MB ??VRAM DirectX: DirectX 10.1 uyumlu
Grafik Bellek: 512 MB ??veya daha iyi Online Bağlantı Gereksinimler: 1 MB DSL kbps veya daha hızlı Internet Bağlantısı Girdi: Klavye ve Fare


Oyun Fragmanı

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=T5MtlQlQUM8" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=T5MtlQlQUM8</a>


                                     Alternatif Link : İndir
Melih Bektaş Web Dizayn

Ben Melih ARS TV Kanalının Sahibiyim. Amacım Youtube'da Populer Olmak ve Keyif almak. Sizlerinde Desteğini Bekliyorum. Abone Olmayı Unutmayın.. Follow me